Monikas Eko hudvård – salong i Täby

 

Du hittar salongen på Grindtorpsvägen 5, Täby.

Öppettider: vardagar 10:00 – 18:00, lördagar 10:00 – 15:00.

Du kommer till oss för yttre behandling och själen kommer med. Vår uppgift att du lämnar vår salong med en rejäl uppladdning i kropp och själ.

Vi arbetar naturkosmetiskt med ekologiska produkter från Chokladserien och Rosenserien med helhetssyn på ekologisk livsstil. Produkterna är svensktillverkade och har testats endast på människor, oftast med känslig hy. Ingen negativ påverkan förekommer för människor och miljön i någon led.

Chokladseriens naturkosmetiska och ekologiska hudvårdsserie föddes 2006 genom Ewa-Mari Olsson. Den växte fram efter många års erfarenhet inom hudvårdsbranschen. Alla produkter är tillverkade i Jämtland av råvaror av högsta kvalité. Huvudingredienserna är 70 % mörk ekologisk och rättvisemärkt choklad, kravodlat ekologiskt rättvisemärkt kaffe, och kravodlad havtorn från Jämtland.

Choklad innehåller antioxidanter som kan skydda cellerna och motverka åldrande. Chokladens flavonoider är kända för sina antiinflammatoriska egenskaper. Choklad är rik på mineraler – magnesium, kalcium, järn och natrium, och på vitaminer – A, B och E. Den ger spänst, återfuktar, slimmar och strämmar upp och gör oss lyckliga.

Kaffe är också rik på antioxidanter. Koffeinet är sammandragande och detta är väldigt effektivt mot celluliter. Kaffeoljan verkar rengörande, utrensande. återfuktar huden och gör den mjuk och len.

Havtorn är ett av de mest c-vitaminrika bären, och den kan uppmärksammas för sin goda effekt på problemhy med eksem och akne. Havtorn är rik på A, E och C-vitaminer och karoten, som ger hyn en fin lyster och bygger upp ett naturlig skydd mot UV-strålning. Bären innehåller även fettsyror som  omega 3, 6, 7 och 9, och antioxidanter.

Rosenseriens naturkosmetiska och ekologiska hudvårdsserie föddes 1984 genom Laine Nilsson och Agneta Törnqvist. Laines dotter Carina Swartz har drivit och vidareutvecklat Rosenserien i några decennier. Produkterna är tillverkade i Jämtland av råvaror av högsta kvalité. Huvudingredienserna är: rättvisemärkt aloe vera, icke fermenterat kinesiskt grönt te och vegetabiliska oljor. Aloe vera hjälper huden behålla fuktighet och smidighet och lindrar olika hudbesvär. Grönt te gör huden mera elastiskt, skyddar och lugnar den. Stor fördel med produktserien är att den har vegetabiliska oljor som bas. Om produkter innehåller mycket vatten, behöver de mycket konserveringsmedel för hållbarhetens skull. Eterisk rosenolja är vårdande för torr, känslig och mogen hy. Kallpressade oljor från avokado, oliver och havstorn tas lätt upp av huden, innehåller livsnödvändiga fettsyror, vitaminer och mineraler, stimulerar och skyddar huden.

I vår salong i Täby kan du få följande behandlingar:

  • Klassiska ansiktsbehandlingar i olika längder;
  • Beaudi Iron;
  • AHA- behandlingar;
  • Ögonfrans- och brynbehandlingar;
  • Kroppsbehandlingar i form av skrubbning och chokladinpackningar, vaxning av olika delar av kroppen;
  • Massage: helkropp/rygg och nacke, behandlande och hot stone massage;
  • Kosmetisk fotvård, manikyr med gellack.

Se hela listan och boka behandlingar på Bokadirekt.se.