Köpevillkor

PRISER

Priserna anges i svenska kronor och inkluderar 25 % moms.
Vi reserverar oss för prisändringar som är orsakad av prisändring från leverantör och i så fall förbehåller vi oss rätten att justera priset. Om prisändringen/höjningen inträffar efter din beställning har du rätt att avbeställa din leverans om du så önskar. Vi meddelar prisförändringen/höjningen så fort som möjligt. Har vi hunnit skicka iväg leveransen redan, står Kloiber Omsorg AB för prisskillnaden.

FRAKT

Vid beställning upp till 1200 kr tar vi ut en fraktavgift på 50. Beställning över 1200 kr är fraktfritt för beställaren.

GDPR

Vi följer GDPR. Läs Integritetsskyddspolicy hos Kloiber Omsorg AB.

BESTÄLLNINGSHANTERING

När du genomfört en beställning skickas en beställningsbekräftelse till den e-postadress du uppgav.
Fakturaadress, leveransadress, produkter, priser, fraktkostnad och faktureringsavgift bekräftas av oss. Om något är fel i beställningen, bör du kontakta oss inom två arbetsdagar via e-post eller telefon. En ny beställningsbekräftelse skickas till dig för granskning. Beställaren måste vara myndig enligt svensk lag. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkter. Bilderna återger inte alltid produkternas exakta utseende då vissa färgskillnader kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning.

LEVERANS
Leveransen skickas iväg, om inget annat uppges i beställningsbekräftelsen från oss, inom en vecka. 

FÖRSENING AV LEVERANS
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post och uppger orsak. Till exempel om vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Ersättning utgår inte om din beställning kvarstår trots försening.

DELAD LEVERANS

Skulle någon av artiklarna du beställt ha en avsevärd längre leveranstid än övriga artiklar kan vi dela din beställning. Som kund behöver du aldrig betala mer än en fraktavgift. 

ÅNGERRÄTT & ÖPPET KÖP I 14 DAGAR

Du kan att ångra ditt köp med stöd av Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler: 2011/83/EU, utan speciell anledning inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, d v s oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp i 14 dagar.

TVIST

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

FORCE MAJOURE
Vi tar inget ansvar för förseningar eller fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande såsom arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.
Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll. Företaget ansvarar heller aldrig för direkt eller indirekt skada/förlust som kan uppstå för kund.

BETALNING

Fakturering eller kortbetalning sker i samarbete med Billmate.  Här ska komma lite mer info

GARANTI

Garanti lämnas i enlighet med konsumentköplagen.